Στο Φαρμακείο Κουσίδη θα βρείτε μια σειρά από ειδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα διατροφής

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η ζωή στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ελαιόλαδο, ψάρια, φρούτα και λαχανικά, συστατικών δηλαδή της-αποδεδειγμένα ευεργετικής-μεσογειακής διατροφής.

Έχει αποδειχθεί δε ότι άνθρωποι που τρέφονται με βάση τις αρχές της μεσογειακής διατροφής διατρέχουν εξαιρετικά μικρότερο κίνδυνο για ανάπτυξη συγκεκριμένων νοσημάτων όπως τα καρδαγγειακά νοσήματα και ο καρκίνος. Επομένως, δεν είναι τυχαίο που όλα τα προγράμματα αγωγής υγείας βασίζουν την αποτελεσματικότητά τους στην κινητοποίηση των πολιτών, ώστε να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να υιοθετήσουν τη μεσογειακή διατροφή σε καθημερινή βάση.

Στο Φαρμακείο Κουσίδη στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε έστω και κατ’ελάχιστον προς την κατεύθυνση αυτή έχουμε επενδύσει σε πρωτοποριακά προϊόντα διατροφής, συμβατά με τις αρχές της μεσογειακής δίαιτας. Επιπλέον, έχουμε μια πλήρη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής για ειδικές περιπτώσεις πελατών που έχουν αυξημένες ανάγκες (εγκυμοσύνη, άσκηση κλπ).
Ειδικά για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη, ή όσους πρέπει να ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα διατροφής με ελάχιστους υδατάνθρακες, το φαρμακείο μας έχει φέρει μια ευρύτατη γκάμα προίόντων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.